Kérdésed van? Hívj minket! +36702899892

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Problémás bőrre - 20% aPAD (azealic)+ 2% Betaine szérum
Problémás bőrre - 20% aPAD (azealic)+ 2% Betaine szérum
4 290 Ft
3 003 Ft
30

Problémás bőrre - 20% aPAD (azealic)+ 2% Betaine szérum

Problémás bőrre - 20% aPAD (azealic)+ 2% Betaine szérum
Problémás bőrre - 20% aPAD (azealic)+ 2% Betaine szérum

Zsíros, pattanásos, rosaceás, pigmentfoltos bőrre.

Problémás a bőröd? Pattanásos, aknés, vagy rosaceás? Esetleg, pigmentfoltoktól szenvedsz? Mi is ismerjük azt a mondást; ami mindenre jó, az nem jó semmire, de azt tudjuk, hogy mindig vannak kivételek. :) Szeretnénk Neked bemutatni egy ilyen kivételt, egy olyan szuper hatóanyagot, amelyet már számtalan kutatással igazoltak. Az azelain sav, egy jól ismert hatóanyag, amely bizonyítottan segít a zsíros, pattanásos, aknés bőr kezelésében, és a faggyútermelés normalizálásában. Valamint támogatja a pirosodó, rosaceás bőr hatékony ápolását, illetve a pigmentfoltok halványítását. Az azelaic acid újgenerációs származéka a PAD, ami már extra könnyű, vizes formulába is foglalható. Ennek köszönhetően, egy pillanatok alatt beszívódó szuper szérummal könnyítheted a rutinodat.

 

Egyszerű és gazdag formulába zárva, irritáló összetevők nélkül. Könnyed, vizes, gyorsan beszívódó szérum.
 Apad; a zsíros, mitesszeres bőr esetén, a faggyútermelés szabályozására.
 Az Apad segíthet az akné, vagy pattanás esetén, a gyulladás csökkentésében.
 Az Apad kiváló a rosaceás, érzékeny bőrre; a pirosság csökkentéséért.
Pigmentfoltok halványításában is segíthet.
Minden bőrtípusra. A betain egységesíti, hidratálja, és ragyogóvá teszi a bőrt.


Mi van benne?
Klinikailag bizonyított hatóanyagokkal!
A kutatások által meghatározott mennyiségben!
1. 20% Azealic származék (PAD)
2. 2% Betaine
3.  Aloe vera
4.  + Allantoin

Itt vagyunk, segítünk Neked! Próbáld ki termékeinket, kockázat nélkül!

"A legrosszabb ami történhet, hogy írsz egy e-mailt, és mi visszautaljuk a pénzed!"

99 napig, ha nem látsz változást a bőrödön, csak felveszed velünk a kapcsolatot és mi visszautaljuk Neked a pénzt.


 "2es tipusú rosaceamra rendeltam az azelain szerumot csodat tett a bőrömmel!"

Ajánlja: Edit Csépányi-Máder, 2022-02-04
Hitelesített vélemény.

 Illat anyag mentes! 
 Magyar termék! 
 Vegan - Állati eredetű összetevőt nem tartalmaz!
 Állatokon nem tesztelt! Az állat kísérleteket 2009 óta tiltják az EU-ban az 1223/2009/EK rendeletnek megfelelően

SMARTRITUALS Complex Serum by hedonia

30ml 


Mitől más ez a formula? Miért tudjuk, hogy hatásos? 
Hogyan használd? Olvasd tovább, lent!Legyél Te is tudatos bőrápoló! :)
4 290 Ft
3 003 Ft
Kezdete: 2022.05.11   Vége: 2022.05.22
Kedvezmény 30
Megtakarítás 1 287 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
A vásárlás után járó pontok: 90 Ft
Részletek

Kinek készítettük ezt a szérum?

Amikor a bőr problémás, érzékeny és pattanásos egyszerre. Esetleg aknés rosacea jelenti a kihívást. Vagy érzékeny a bőröd, de szeretnél végre megszabadulni a pigmentfoltoktól, akkor nagyon fontos, hogy tudatosan válassz kozmetikumot. Ilyenkor a bőrnek nincs szüksége illatos termékekre, és a növényi összetevőkkel is érdemes óvatósan bánni. 

Neked készült....

 Ha érzékeny, könnyen kipirosodik a bőröd. 

 Ha aknés, pattanásos bőrre keresel gyulladáscsökkentő hatóanyagokat.

 Ha zsíros, mitesszeres a bőröd, és a faggyútermelés szabályozására keresel megoldást.

HEDONIA TIPP! Ha zsíros, aknés, pattanásos a bőröd, de közben érzékeny is akkor a niacinamide tartalmú szérumok helyett első körben érdemesebb lehet a PAD tartalmú termékekkel próbálkoznod.  

 Ha rosaceás, érzékeny a bőröd, és a pirosság csökkentésére keresel kíméletes hatóanyagokat.

HEDONIA TIPP! Ha érzékeny, rosaceás a bőröd érdemes a pirosság kezelése mellett, a védőréteg erősítísére is fókuszálnod, amihez szuper választás lehet; ez a ceramidos szérum.

 Ha a pigmentfoltok halványításának, gyengéd módját keresed. 

HEDONIA TIPP! Ha a pigmentfoltokat szeretnéd eltűntetni, akkor az első egy jó fényvédő választása. Ha nem használsz megfelelően fényvédőt, hiába "koptatjuk" a foltokat.

 Minden bőrtípusra használható. Egységesíti, hidratálja, és ragyogóvá teszi a bőrt.


Mivel kapsz többet, ha ezt választod?

Az azelainsav egy olyan kozmetikai összetevő, melynek fantasztikus hatásáról rengeteg kutatás található. Ez a hatóanyag csodás hatással van a problémás bőrre, legyen szó pirosodásról, gyulladásról, pigmentfoltokról, száraz, élettelen, öregedő bőrről. A híres Azelaic acid, újgenerációs származéka a PAD(Potassium Azeloyl Diglycinate) hatóanyag, melyből 20%-ot tartalmaz ez a szérum.

Az azelain származék abban különbözik az "eredeti" azelain savtól (mely sem vízben sem olajban nem oldódik) hogy vízben oldódó, ezért könnyen formulázható. Így alkothattunk egy gyorsan felszívódó, könnyű vizes formulát, egy nehéz, "testesebb" krém helyett.

Mit kapok még a PAD mellett?

Ennél a szérumnál úgy válogattuk össze a hatóanyagokat, hogy, a terméket megtartsuk az érzékeny bőr "vonalán".

A fejlesztés során a fókusz az érzékeny, rosaceás bőrön volt, és ezekre a problémákra szerettünk volna elsősorban megoldást nyújtani. 

Ennek megfelelően került a szérumba 2% betain, ami védi a bőrt az irritáló hatásokkal szemben amellett, hogy nagyon jó hidratáló hatóanyag. A ráadás, hogy kellemes, extra puha bőrérzetet tud nyújtani. A betain nem csak kíméletes, de a hidratálás bajnoka, hiszen képes a sejtek vízháztartását is fenntartani.

Aloe vera és az allantoin? Miért kerültek bele?

Két olyan szuper hatóanyag, amelyek gyulladáscsökkentő, és regeneráló hatása ma már jól ismert. Ezekkel az összetevőkkel úgy éreztük, sikerül "egy kerek egész", jól formulázott terméket alkotnunk, és a PAD fantasztikus hatását tovább fokoznunk. Úgy, hogy egyszerre kezeli az adott bőrproblémát, és közben nyugtatja, regenerálja a bőrt. 


Tényleg erre a szérumra van szükséged?

ÖSSZESÍTVE:

Ezzel a szérummal az volt a célunk, hogy segítsünk neked ha a bőröd érzékeny vagy rosaceás, és olyan bőrproblémákkal is küzdesz mint a pattanások, az akné, vagy a pigmentfoltok. Ezek kezelésére kíméletes és hatékony megoldást találj.

Ezért a kíméletes PAD mellé hidratáló hatású betaint, és gyulladáscsökkentő allantoint, és aloe verát tettünk. Így egyszerre kezelheti, és nyugtathatja a bőrt.

Szuper választás lehet ez a hatóanyag kombináció, ha szeretnéd az aknés, pattanásos, vagy túlzottan zsíros bőr faggyútermelődést normalizálni, és egyben a gyulladáscsökkentés is a célod.


HOGYAN ÉS MIKOR HASZNÁLD?

Reggel és este is használhatod, arctisztítás után. 

Kiemelkedően magas hatóanyag tartalmú, ezért egyéni érzékenység előfordulhat. Végezz bőrtesztet a könyök belső hajlatán, ha 24 óra elteltével sem tapasztalsz érzékenységet, bátran használhatod. Kizárólag külső használatra! Szembe, nyálkahártyára és nyílt sebbe ne kerüljön!

Mivel használhatod?
Bármilyen más hatóanyaggal használhatod egy rutinon belül.
Vizes állagú, ezért a tisztítás után, krém, vagy olajos szérum előtt használd.


Én azt ajánlom; Este, ha használsz hámlasztót, az után használd ezt a szérumot. Ha nem használsz hámlasztót, akkor a lemosás után a szérumok sorában, majd a hidratálót, és arcolajat.

Ha több szérumot is használsz, akkor mindig a "legvizesebbtől" haladunk a sűrűbb, olajosabb felé.

Például ha hyaluron szérumot is használsz, akkor a nedves bőrre kend azt, azután következzen ez a szérum.

Érzékeny, rosaceás bőrre: először használd ezt, azután a ceramidos szérumunkat.

Kutatások szerint (források, hivatkozások); vagyis miért fontos, hogy hány százalék?

20% Azealic (PAD)- Azeloglicina: Berardesca, Enzo, et al. "Clinical and instrumental assessment of the effects of a new product based on hydroxypropyl chitosan and potassium azeloyl diglycinate in the management of rosacea." Journal of cosmetic dermatology 11.1 (2012): 37-41. Viyoch, Jarupa, et al. "Effects of trans-4-(aminomethyl) cyclohexanecarboxylic acid/potassium azeloyl diglycinate/niacinamide topical emulsion in Thai adults with melasma: a single-center, randomized, double-blind, controlled study." Current Therapeutic. Research 71.6 (2010): 345-359. Veraldi, Stefano, et al. "Treatment of symptoms of erythemato-telangiectatic rosacea with topical potassium azeloyl diglycinate and hydroxypropyl chitosan: Results of a sponsor-free, multicenter, open study.". Journal of Dermatological Treatment 26.2(2015): 191-192. The Journal of Dermatological Treatment April 2015, pages 191-192. Journal of Cosmetic Dermatology March 2012, pages 37-41. https://www.sinerga.it/en/raw-materials/products/active-ingredients/azeloglicina

Allantoin:Chemistry Series, March 2020, pages 7-21. Molecules, June 2019, pages 1–33. European Journal of Pharmacology, February 2018, pages 68-78. Journal of the American Academy of Dermatology, June 2017, Volume 76, Issue 2, Supplement. Pharmacognosy Review, Volume 5, July-December 2011. International Journal of Toxicology, May 2010, Supplement, pages 84S-97S 

Betaine: The Journal of Chemical Physics, June 2015, ePublication. The American Journal of Clinical Nutrition, September 2004, pages 539-549

Aloe vera: https://patents.google.com/patent/US8673375B2/en 

Adatok amiket tudnod kell
Milyen problémára használhatom?
Minden bőrtípusra: zsíros bőr esetén a faggyútermelés szabályozásában, akné, és pattanás esetén a gyulladás csökkentésében segíthet. Rosaceás, vagy rosacea acnes, és érzékeny bőrre, pigmentfoltok halványítására és öregedő bőrre is kiváló.
Mivel NE! használjam egy rutinban?
Bármivel használhatod egy rutinban. Használd reggel és este is.
Meddig lesz elég?
3-4 hónapig
Fő hatóanyagok
20% Azealic származék (PAD) + 2% betaine + Aloe vera + Allantoin
Összetevők
ÖSSZETEVŐK: Víz, Azelain sav származék, Betain Tartósítószer, Aloe vera por (200:1 sűrítmény por), Allantoin, Zselésítő
Ingredients
Aqua, Potassium Azeloyl Diglycinate (PAD), Betaine, Phenoxyethanol, Aloe barbadensis leaf powder*, Allantoin, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin *Az összetevő 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Milyen a pH-ja?
pH 6.0 - 6.5
Milyen a formula?
Gyorsan beszívódó, enyhén sűrített, vizes formula. Illatmentes!
Mennyiség
30ml
Mikortól várható látható hatás?
A PAD- Azealic acid származékának hatása 4-8hét alatt.
Mikortól várható, látható hatás?
A betaine hatása folyamatos használat mellett érzékelhető.
Vélemények
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek