Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 224 9958

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Copyright

Szerzői jog: Natural Cosmetix Kft. Minden jog fenntartva. A cég oldalain található szövegek, szövegrészletek, fotók, ábrák, grafikák és animációk a szerzői jog védelme alatt állnak. További felhasználásuk csak a Natural Cosmetix Kft. előzetes beleegyezésével történhet.

A felhasználó az oldal használatával elfogadja a szerzői jog nyilatkozatott, mely szerint: Az oldalon található tartalmat, vagy idézetet előzetes engedély kérés nélkül, nem másolja le, nem teszi nyilvánosan közzé, sem online, sem offline felületen. Maximum 1000 karakter számú idézés esetén, előzetes engedélyt kér e-mailben, továbbá a megjelenés linkjéről, formájáról információt küld, hogy leellenőrizhető legyen. Illetve az idézéshez kötve feltünteti a www.hedonia.hu weboldal pontos url linkjét. 

Bármilyen tartalom másolása esetén a felhasználó elfogadja, a szellemi tulajdon napi dijának megfizetését, ami 25.000Ft+ÁFA /nap kötbér, ezt számlázzuk a jogtalan felhasználók!

A Hedonia prospektus/ weboldal a legnagyobb gondossággal lettek összeállítva. A Natural Cosmetix Kft. azonban nem tud garanciát vállalni a hibamentességre és a tartalmazott információk pontosságára. A Natural Cosmetix cég fenntartja a jogot, hogy a prospektus tartalmát saját belátása szerint és minden előzetes bejelentés nélkül módosítsa.

 

Tartalom: Mindent megteszünk hogy segíteni tudjunk a bőrproblémákkal küzdő embereknek. A tanácsok, termékinformációk és használati utasítások kizárólag információs céllal kerülnek közzétételre. Az információk érvényesnek és megbízhatónak tartott forrásokból származnak, legjobb tudásunk szerint helytállóak és részletesek, de nem teljes körűek. Az információk, a kozmetikumokban felhasznált összetevőkről, alapanyagokról szóló kutatási eredmények, nem a Natural Cosmetix Kft. által végzett vizsgálatok eredményei, a tudományos, lektorált szakirodalomban megtalálható, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, eredmények. Illetve az összetevőket beszállító partnereink által kiadott információk. A Natural Cosmetix Kft. nem vállal felelősséget a hiányos információkért vagy az oldalon előforduló esetleges hibákért, de folyamatosan dolgozunk a megadott információk kijavításán és kiegészítésén. Ha bőrproblémával küzdesz fordulj orvoshoz. A termékek és az információk nem szolgálnak és nem használhatók bármilyen orvosi állapot vagy betegség diagnosztizálásának, kezelésének, gyógyításának vagy megelőzésének helyettesítőjeként. Bármilyen terápiás célú felhasználás esetén forduljon orvoshoz.