Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 224 9958

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Rólunk: A mi történetünk.

Szia! 

Molnár Renáta vagyok, a márka alapítója, termékfejlesztő. 

Szeretnék neked bemutatkozni, és elmesélni azt, hogy mi motivált engem a termékek megalkotására. Lehet kicsit érzelgősre sikerült, de szerettem volna azt leírni ami belőlem jön.

Küldetésem egyszerű: tudásomból, és az életem tapasztalásaiból merítkezve, valóban hatékony kozmetikumokkal szeretnék segíteni az embereknek. Hiszen annyian küzdünk bőrproblémákkal, ami megkeseríti a mindennapokat, és észrevétlenül csorbítja az Önbizalmunkat. 

Célom megmutatni; hogy a tudatos bőrápolás elvei alapján kialakított bőrápolási rutin valós eredményeket hoz; a bőr megismerésével és a megfelelő hatóanyagok kiválasztásával a bőrproblémák kezelése nem lehetetlen, és nem kell, hogy mindez több százezer forintba kerüljön. 

A magas hatóanyag tartalmú termékek megalkotásával, és minden tudásommal szeretnélek támogatni ebben. Valamint olyan kozmetikusokat, akik nyitottak a tudatos bőrápolás világára. Hiszen egy kozmetikus szakember óriási segítséget, és támogatást tud nyújtani a megfelelő kezelésben, és az otthoni rutin kialakításában. Célom a tudatos bőrápolás útjára lépő kozmetikusok támogatása, ezért termékpalettánk szélesítésével a szalonkezelésekhez szeretnénk hozzájárulni, klinikailag igazolt hatóanyagokkal készült formuláinkkal. Úgy hisszük, így lehet igazán eredményes a bőrápolás; kozmetikai kezelés + otthoni napi rutin kialakítása.

Az én miértem: A mindennapos rohanás, és a lelki fáradtság eredménye hamar láthatóvá vált, az arcomon. Az amúgy is érzékeny bőröm, fiatalon megfakult, élettelen lett és emellett különböző bőrproblémák jelentek meg rajta. Mondhatnám úgy is; nem éreztem jól magam a bőrömben.

Egy nagyon nehéz időszak után ráeszméltem az én idő fontosságára, arra hogy nekem is, (és annyi nőnek körülöttem), több járna, mint hogy heti pár alkalommal bekenjem az arcom egy krémmel. A kiégés jelei tükröt tartottak, és elkezdtem keresni a lehetőséget, amikor figyelhetek magamra, amikor szerethetem önmagam. Hiszem; hogy mindennek ez az alapja, hogy Te hogy vagy ott belül, és hogy nap mint nap figyelsz-e erre.?

A bőrápolás tökéletes alkalom erre, a napi rituálé, amely percekben számítva talán nem sok, de amit adni tud az nem más, mint a kikapcsolódás lehetősége. Mindemellett önbizalmom, amit az egészséges, és szép bőr nyújt. De arra is rájöttem, hogy ehhez mennyire fontos a tudatos bőrápolás, hiszen valódi eredményt csak bizonyítottan hatásos összetevőkkel lehet.

8 éve foglalkozom kozmetikumok fejlesztésével. Natúrkozmetikumok fejlesztése után 3 éve kezdtem el tudásomat a tudatos bőrápolás elvei szerint bővíteni, és azt alkalmazni. Valójában egy teljesen új irány, új nézet, ami számos kihívás elé állított, hiszen a bőrproblémákra megoldást nyújtani csak valóban hatékony összetevőkkel lehet, így rengeteg új tudás megszerzésére volt szükségem. Szakkönyvek, kutatások, alapanyagok tanulmányozásával kezdtem el „megkomponálni” azokat a kozmetikumokat, amelyek amellett, hogy kényeztetnek, képesek valóban segíteni.

Imádok alkotni, és számomra a termékfejlesztés egy alkotói munka, kezdve a hosszú, de izgalmas kutató munkával, a minőségi alapanyagok kiválasztásával, és olykor a több száz próba verzió elkészítésével, ezek után óriási öröm elkészíteni a végleges formulát, és ezt használni a mindennapokban. Majd látni a vásárlóknál az eredményt.

U.i: Szeresd magad, kényeztesd, és figyelj, mit üzen a bőröd

Hedonia [jelentése:öröm]: Bőrödön keresztül, a lelked örömére!