Kérdésed van? Hívj minket! +36702899892

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Rólunk: A mi történetünk.

Szia! 

 

Molnár Renáta vagyok, a márka alapítója, termékfejlesztő. Társam; Maruzs Katalin kozmetikus, oktató.

Szeretnénk Neked bemutatkozni, és elmesélni azt, hogy mi motivált minket a termékek megalkotására. Lehet kicsit érzelgősre sikerült, de szerettük volna azt leírni ami belőlünk jön.

Szakmánkból, és tudásunkból merítkezve, valóban hatékony kozmetikumokkal szertnénk segíteni. Hiszen annyian küzdünk bőrproblémákkal, ami megkeseríti a mindennapokat, és észrevétlenül csorbítja az Önbizalmat. 

Szeretnénk minden tudásunkkal segíteni Téged, és emellett célunk az olyan kozmetikusok támogatása, akik a tudatos bőrápolás útján indultak el, ezért termékpalettánk szélesítésével a szalonkezelésekhez szeretnénk hozzájárulni, klinikailag igazolt hatóanyagokkal készült formuláinkkal. Úgy hisszük, így lehet igazán eredményes a bőrápolás.


Molnár Renáta

 

A mindennapos rohanás, és a lelki fáradtság eredménye hamar láthatóvá vált, az arcomon. Amúgy is érzékeny bőröm, fiatalon megfakult, élettelen lett és emellett különböző bőrproblémák jelentek meg rajta. Mondhatnám úgy is; nem éreztem jól magam a bőrömben.

Egy nagyon nehéz időszak után ráeszméltem az én idő fontosságára, arra hogy nekem is, (és annyi nőnek körülöttem), több járna, mint hogy heti pár alkalommal bekenjem az arcom egy krémmel. A kiégés jelei tükröt tartottak, és elkezdtem keresni a lehetőséget, amikor figyelhetek magamra, amikor szerethetem önmagam. Hiszem; hogy mindennek ez az alapja, hogy Te hogy vagy ott belül, és hogy nap mint nap figyelsz-e erre.?

A bőrápolás tökéletes alkalom erre, a napi rituálé, amely percekben számítva talán nem sok, de amit adni tud az nem más, mint a kikapcsolódás lehetősége. Mindemellett önbizalmom, amit az egészséges, és szép bőr nyújt. De arra is rájöttem, hogy ehhez mennyire fontos a tudatos bőrápolás, hiszen valódi eredményt csak bizonyítottan hatásos összetevőkkel lehet.

8 éve foglalkozom natúrkozmetikumok fejlesztésével. A napi arcápolási rutin fontosságának tapasztalata után, 3 éve kezdtem el tudásomat az arcápolás területén bővíteni, és alkalmazni. Valójában egy teljesen új irány, új nézet, ami számos kihívás elé állított, hiszen a bőrproblémákra megoldást nyújtani csak valóban hatékony összetevőkkel lehet, így rengeteg új tudás megszerzésére volt szükségem. Szakkönyvek, kutatások, alapanyagok tanulmányozásával kezdtem el „megkomponálni” azokat a kozmetikumokat, amelyek amellett, hogy kényeztetnek, képesek valóban segíteni.

Imádok alkotni, és számomra a termékfejlesztés egy alkotói munka, kezdve a hosszú, de izgalmas kutató munkával, a minőségi alapanyagok kiválasztásával, és olykor a több száz próba verzió tesztelésével, (igen jól látod :) nem túlzás, egy készülő termékünk a BC színezett szérumok fejlesztése során eddig 480 teszt verzió készült), ezek után óriási öröm elkészíteni a végleges formulát, és ezt használni a mindennapokban. Majd látni a vásárlóknál az eredményt.

Olyan kozmetikumokat készítünk, amelyek egyszerre kényeztetnek és érzékelhető, látható eredményeket biztosítanak.

Szeretnélek téged támogatnia, hogy jobban érezd magad kívül-belül! Minden tudásom szerint a lehető legjobbat nyújtani.

U.i: Szeresd magad, kényeztesd, és figyelj, mit üzen a bőröd

        

 


Maruzs Katalin 

Azon szerencsés emberek közé sorolhatom magam, akik hivatásként, szerelemként tekintenek a munkájukra.

Nagyon fiatalon foglalkoztatott a szépségápolás. Már tiniként, a beszerzett kozmetikumaim között, jól érezhető különbséget tapasztaltam, és éreztem, hogy egyes krémek, szinte csodákra képesek, ezért hamar érdekes lett számomra a bőrünk és a kozmetikumok „kapcsolata”. Ezért vonzott ez az irány, a bőr tanulmányozása, kezelése, szépítése. 

Sok éves tapasztalat után, gyakorlott kozmetikusként számomra az ok felkutatása és nem csupán a tünetek kezelése lett a cél. A szép bőr eléréséhez fontosnak tartom, hogy a kezelések a lehető leghatékonyabb, természetes hatóanyagokkal történjenek.

Mint a legtöbb szakmában, nálunk kozmetikusoknál is szükséges a folyamatos tanulás, és az évekkel ezelőtt tanultakat, újra és újra át kell gondolni, a legújabb hiteles információk szerint olykor felül kell írni. Ebben volt megerősítés a tudatos bőrápolás megismerése is. Amely teljesen új oldaláról mutatta meg a bőrápolás világát. Ezért nagy öröm volt számomra a felkérés, erre a különleges és izgalmakkal teli közös munkára, az új termékek kidolgozására.

A tudatos bőrápolással látható eredmények érhetők el, de elengedhetetlen hogy vendégeim az otthoni bőrápolást beépítsék a mindennapjaikba, és a kozmetikai kezelést a megfelelő hatóanyagú otthoni termékekkel egészítsék ki. Emellett hiszem, hogy minden nőnek, és családanyának jár legalább napi 5 perc kikapcsolódás, így vendégeimnek is ajánlani szoktam, hogy a rohanó világunkban, szánják magukra ezeket a „bőrápoló” perceket, amelyekből ők, családjuk és gyermekeik is töltekezhetnek.

Célunk olyan termékeket fejleszteni, amelyek a szalonkezeléshez, és otthoni arcápolási rutin kialakításához egyaránt alkalmasak, nem engedve az alapelvünkből, ami a tudatos bőrápoláshoz híven, a kutatások által is bizonyítottan hatásos hatóanyagokon alapszik, kíméletesen, irritáló összetevők nélkül.

 

Szerencsére mára már fantasztikusan széles paletta áll a rendelkezésünkre, így a natúr és a legkorszerűbb biotechnológiai hatóanyagokból válogathattunk. Emellett első termékcsaládunk fejlesztésénél is a kutatások segítettek abban, hogy olyan alkotóelemeket válasszunk, amelyek a maximális hatást biztosítják.

Így szeretnénk, maximális kényeztető kezelések mellett, látható eredményekkel szolgálni vendégeink számára.