A szállítás Foxpost csomagautomatába 690Ft! 17.000Ft felett INGYENES! :) 

Kérdésed van? Hívj minket! +36702899892

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Filozófiánk


Biztosak vagyunk abban hogy a  tudomány és a természet ötvözésével fantasztikus eredmények érhetők el a bőrápolás területén.

A kutatások által bizonyítottan hatásos összetevőkkel, és a természet adta gyengéd alapanyagok ötvözésével, úgy hogy az kíméletes legyen a bőrhöz, és látható hatást nyújtson.

Mi ebben hiszünk!

 

 


 

 

Minden bőrproblémára a legjobb megoldást keressük, az elismert, és tudományos kutatások által bizonyított hatóanyagokat választjuk alapul, melyek hatékony, látható, és érezhető megoldást nyújtanak.

 

Így válnak eggyé termékeinkben a prémium minőségű természetes, és tiszta anyagok, a modern biotechnológiával előállított összetevőkkel melyek hatásossága klinikailag is bizonyított.

Emellett fontos, hogy termékeink gyengédek legyenek a bőrhöz. Irritáló illatanyag,- és összetevők nélkül. Igyekszünk megtalálni azt az egyensúlyt, amikor még a termékeink kényeztetik az érzékeid, de a bőröd számára nem megterhelő. Ezért egyes termékeknél, mint például a hedonia Beauty Complex szérum illatosításához egy nehezen beszerezhető lótusz virág kivonatát használjuk, ami nem tartalmazz allergén komponenst, sőt egyes kutatások szerint bőrvilágosító hatása van.


 

 

Egyszerű, és komplex formulák, kedvező áron. Ezekkel a termékekkel egyszerűbbé teheted a rutinodat, és pénztárca kímélőbb is lesz egy rutin összeállítása.

Minimál, de mégis komplex összetétel, olyan hatóanyagokat összeválogatva melyek kifejezetten az adott problémára koncentrálódnak ezáltal egymás hatását felerősítve segítik a hatékonyságot.

Bár árban kedvezőbb termékeket tudtunk volna kínálni ha egy termékben egy hatóanyag kerül, mégis gazdaságosabbnak, és praktikusabbnak tartjuk ha egy szérumban/termékben egyszerre több olyan hatóanyagot is megtalálsz amire az adott bőrprobléma esetén szükség van. Hiszen egy rutinban több hatóanyagra lehet szükség, viszont tapasztalataink szerint két féle "probléma megoldó" szérumnál többet nem mindenkinek kényelmes használni, mi ezért arra törekedtünk hogy komplex megoldást kínáljunk.