Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 224 9958

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Filozófiánk


Biztosak vagyunk abban, hogy a tudomány és a természet ötvözésével fantasztikus eredmények érhetők el a bőrápolás területén.

A kutatások által bizonyítottan hatásos összetevőkkel, és a természet adta gyengéd alapanyagok ötvözésével úgy, hogy az kíméletes legyen a bőrhöz, és látható hatást nyújtson.

Mi ebben hiszünk!


 

Minden bőrproblémára a legjobb megoldást keressük, az elismert tudományos kutatások által bizonyított hatóanyagokat választjuk alapul, melyek hatékony, látható és érezhető megoldást nyújtanak.

Így válnak eggyé termékeinkben a prémium minőségű természetes és tiszta anyagok, a modern biotechnológiával előállított összetevőkkel, melyek hatásossága klinikailag is bizonyított.

Emellett fontos, hogy termékeink gyengédek legyenek a bőrhöz. Irritáló illatanyagok és összetevők nélkül. Igyekszünk megtalálni azt az egyensúlyt, amikor még a termékeink kényeztetik az érzékeid, de a bőröd számára nem megterhelő. Ezért egyes termékeknél, egy olyan nehezen beszerezhető kivonatot használunk, ami nem tartalmaz allergén komponenst, sőt egyes kutatások szerint, bőrvilágosító hatása van.


 

 

Egyszerű, és komplex formulák, kedvező áron. Ezekkel a termékekkel egyszerűbbé teheted a rutinodat, és pénztárca kímélőbb is lesz egy rutin összeállítása.

Minimál, de mégis komplex összetétel, olyan hatóanyagokat összeválogatva, melyek kifejezetten az adott problémára koncentrálódnak, ezáltal egymás hatását felerősítve segítik a hatékonyságot.

Bár árban kedvezőbb termékeket tudtunk volna kínálni, ha egy termékben egy hatóanyag kerül, mégis gazdaságosabbnak, és praktikusabbnak tartjuk, ha egy szérumban/termékben, egyszerre több olyan hatóanyagot is megtalálsz, amire az adott bőrprobléma esetén szükség van. Hiszen egy rutinban több hatóanyagra lehet szükség, viszont tapasztalataink szerint kétféle "probléma megoldó" szérumnál többet nem mindenkinek kényelmes használni, mi ezért arra törekedtünk, hogy komplex megoldást kínáljunk.