Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 224 9958

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Szállítás

Téli szállítás:

A téli időjárásra való tekintettel, a termékek károsodásának elkerülésének érdekében (-10℃ alatti időjárás esetén) a követketőket vezettük be: 

- A foxpost automatába, csütörtöki és pénteki napokon leadott rendelés, csak a következő hétfői napon kerül feladásra. (Mivel a feladást követően, másnap veszik ki az automatából a feladott csomagot, és szállítják a raktárba, ahonnan a következő munkanapon szállítják ki a megjelölt automatába, akár 5 nap is lehet a szállítási idő, amely alatt nem garantált a -10℃ fok feletti hőmérséklet, és a hatóanyagok "sérülhetnek".)

! Kérjük, ha van lehetőséged GLS házhozszállítással kérd a csomagot, így este kerül feladásra, és már másnap megérkezik a csomag, ezáltal kevesebb az esélye annak, hogy napokig alacsony hőmérsékleten tárolják a terméket. 

Illetve, ha van rá lehetőséged, beltéri automatába kérd a csomagot.

Nyári szállítás:

A nyári időjárásra való tekintettel, a termékek bomlása/ romlása elkerülése érdekében ( 30℃ feletti időjárás esetén) a követketőket vezettük be: 

- A foxpost automatába, csütörtöki és pénteki napokon leadott rendelés, csak a következő hétfői napon kerül feladásra. (Mivel a feladást követően, másnap veszik ki az automatából a feladott csomagot, és szállítják a raktárba, ahonnan a következő munkanapon szállítják ki a megjelölt automatába, akár 5 nap is lehet a szállítási idő, amely alatt nem garantált a 40℃ fok alatti hőmérséklet, és a hatóanyagok "sérülhetnek".)

- Házhozszállítás esetén, a pénteki napon leadott rendelés, csak a következő hétfői napon kerül feladásra. (Ne álljon napokat a raktárban.)

! Kérjük, ha van lehetőséged melegebb napokon GLS házhozszállítással kérd a csomagot, így este kerül feladásra, és már másnap megérkezik a csomag, ezáltal kevesebb az esélye annak, hogy napokig magas hőmérsékleten tárolják a terméket. 

Illetve, ha van rá lehetőséged, beltéri automatába kérd a csomagot.

Valamint, kérünk téged, hogy átvétel után ellenőrizd a termék állagát és illatát, ha bármi olyat tapasztalsz ami a termék romlására utalhat, jelezd felénk 06702899892 számon, vagy info@hedonia.hu címen! 

GLS házhozszállítás 1890Ft

20.000Ft felett ingyenes szállítás!

Utánvétel díja: 490Ft

 

Foxpost csomagautomatába: 990Ft

20.000Ft felett ingyenes szállítás!

Utánvétel díja: 490Ft

 

 

15. 000 Ft felett a GLS házhozszállítás és a Foxpost csomagautomatába a szállítás ingyenes, átvállaljuk az 1289Ft-os szállítási költséget. Válaszd a Neked legkényelmesebb szállítási módot.

 

Így válassz szállítási módot! Ha szeretnéd gyorsan, akár másnap kézbe venni a csomagodat válaszd a GLS házhozszállítást, ha tudsz várni pár napot (általában 2-4) válaszd a legkedvezőbb árban lévő Foxpost csomagautomatába szállítást. Amennyiben a GLS vagy az MPL házhozszállítást választod, és délig leadod a rendelésed, az már másnap Nálad lehet. Figyelem! A foxpost automatába való szállítás ideje kiszámíthatatlan, kifejezetten ünnepi időszakban. (Pl.: Telített automaták esetén napokig nem tudják elhelyezni az automatába a csomagodat.) Ha szeretnéd 1-2 napon belül megkapni a csomagod válaszd a házhozszállítást.

 

 

Tovább a termékekhez ->