Kérdésed van? Hívj minket! +36702899892

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Szállítás

Nyári szállítás:

A nyári időjárásra való tekintettel, a termékek bomlása/ romlása elkerülése érdekében ( 30℃ feletti időjárás esetén) a követketőket vezettük be: 

- A foxpost automatába, csütörtöki és pénteki napokon leadott rendelés, csak a következő hétfői napon kerül feladásra. (Mivel a feladást követően, másnap veszik ki az automatából a feladott csomagot, és szállítják a raktárba, ahonnan a következő munkanapon szállítják ki a megjelölt automatába, akár 5 nap is lehet a szállítási idő, amely alatt nem garantált a 40℃ fok alatti hőmérséklet, és a hatóanyagok "sérülhetnek".)

- Házhozszállítás esetén, a pénteki napon leadott rendelés, csak a következő hétfői napon kerül feladásra. (Ne álljon napokat a raktárban.)

! Kérjük, ha van lehetőséged melegebb napokon GLS házhozszállítással kérd a csomagot, így este kerül feladásra, és már másnap megérkezik a csomag, ezáltal kevesebb az esélye annak, hogy napokig magas hőmérsékleten tárolják a terméket. 

Illetve, ha van rá lehetőséged, beltéri automatába kérd a csomagot.

Valamint, kérünk téged, hogy átvétel után ellenőrizd a termék állagát és illatát, ha bármi olyat tapasztalsz ami a termék romlására utalhat, jelezd felénk 06702899892 számon, vagy info@hedonia.hu címen! 

GLS házhozszállítás 300Ft-ot átvállalunk így kedvezményesen 1250Ft

15.000Ft felett ingyenes szállítás!

Utánvétel díja: 350Ft

Szállítási idő: 24 óra (délig leadott rendelésnél munkanapokon)

Foxpost csomagautomatába: 962Ft helyett 690Ft

15.000Ft felett ingyenes szállítás!

Utánvétel díja: 350Ft

Szállítási idő: 2-4 munkanap

 

12. 000 Ft felett a GLS házhozszállítás és a Foxpost csomagautomatába a szállítás ingyenes, átvállaljuk az 1289Ft-os szállítási költséget. Válaszd a Neked legkényelmesebb szállítási módot.

 

Így válassz szállítási módot! Ha szeretnéd gyorsan, akár másnap kézbe venni a csomagodat válaszd a GLS vagy az MPL házhozszállítást, ha tudsz várni pár napot (általában 2-4) válaszd a legkedvezőbb árban lévő Foxpost csomagautomatába szállítást. Amennyiben a GLS vagy az MPL házhozszállítást választod, és délig leadod a rendelésed, az már másnap Nálad lehet. Figyelem! A foxpost automatába való szállítás ideje kiszámíthatatlan, kifejezetten ünnepi időszakban. (Pl.: Telített automaták esetén napokig nem tudják elhelyezni az automatába a csomagodat.) Ha szeretnéd 1-2 napon belül megkapni a csomagod válaszd a házhozszállítást.

RÉSZLETESEN A SZÁLLÍTÁSRÓL:

Magyar Posta Logisztika futárszolgálat által küldött csomagok:  Nyomkövetettek, a nyomkövetési számáról és lehetőségekről a posta automatikus emailt fog küldeni Neked. A csomagszállítás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe, de vannak olyan esetek, (például: hétvége után, ünneppek előtt) amikor előfordulhat 1-2 nap késés a megnövekedett csomagszám miatt.

Házhoz szállítás MPL futárral - 1590 Ft, ha futárral kérted házhoz a csomagod, akkor az általad megadott szállítási címre kézbesítjük; otthonra, a munkahelyedre, ahová Neked a legkényelmesebb. Utánvét esetén készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni a futárnál. 

A kiszállítás az adott napon 8 és 17 óra között történik. Az MPL a küldeményt kétszer próbálja meg kézbesíteni. Ha a kézbesítés napján mégsem találnak a megadott címen, telefonon fognak keresni és másnap automatikusan újra megpróbálják a kézbesítést, ha pedig akkor sem sikerül, értesítést hagynak, amin megtalálod a Posta címét ahol, még 10 napig elmehetsz a csomagért a legközelebbi központi postára, aminek a címéről e-mailben is értesítenek Téged. Ha a munkahelyedre kéred a csomagot, akkor rajtad kívül az a személy is átveheti a küldeményedet, aki a cégnél a postai levelek/csomagok átvételére jogosult. 

Posta pont - 1490 Ft. Ha el tudsz menni a csomagodért valamelyik posta pontra, ezt akkor teheted meg amikor szeretnéd, nem kell attól tartanod hogy, pont nem leszel a megadott címen, amikor jön a futár. A Postán maradóként vagy PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap
lehet. 
A Magyar Posta posta ponti hálózata a legkiterjedtebb, összesen több, mint 2700 átvételi pontból választhatsz országszerte. Az átvételi pontoknál három féle lehetőséged van:ha Neked az kényelmesebb, el is mehetsz a csomagért egy közeli átvevő helyre. 

A posta ponton belül is 3 opció közül választhatsz 1490Ft:

Postán maradó: Amikor a csomagod megérkezik az általad választott postára, SMS-ben, vagy e-mailben kapsz értesítést arról, hogy átveheted. 10 munkanapon belül bármikor érte mehetsz. A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. Sűrgős csomag esetén különösen kedvező, hogy 179 postára - külön díj felszámítása
nélkül - szombaton is kiszállításra kerülnek a csomagok, így akár a pénteki munkanapokon, 1 munkanapos időgaranciával feladott csomagok szombati átvétele is biztosított ezeken a helyszíneken.Fontos! Hogy ne felejts el vinni magaddal személyazonosító okiratot!

Mol benzinkút: Szintén mint a postán maradó csomagnál, ide is mikor a csomagod megérkezik az általad választott Mol benzinkútra, SMS-ben vagy e-mailben kapsz értesítést arról, hogy átveheted. 10 munkanapon belül bármikor érte mehetsz. Annyiban jobb mint a postán maradó, hogy általában hosszabb a nyitvatartási idő. Fontos! Hogy ne felejts el vinni magaddal személyazonosító okiratot!

Csomagautomata: Ez azért a legpraktikusabb mert 0-24 órában bármikor elmehetsz érte, és nem kell annyit várakoznod, mint általában egy postán. A csomagod érkezéséről SMS-ben kapsz értesítést, ezt követően 2 napig bármikor elmehetsz érte az általad választott automatához. Készítsd elő az üzenetben kapott azonosítód és a telefonszámod. Ha a két nap alatt nem sikerült átvenned, ne aggódj, még 10 napig a postán tudod átvenni a rendelt termékeket, a címről újjabb értesítést kapsz.

Fontos! Utánvét esetén, a csomagautomatánál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Ha még több információt szeretnél meg tudni, kattints az  MPL futárszolgálat oldalára.

Tovább a termékekhez ->