Kérdésed van? Hívj minket! +36702899892

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Kik vagyunk?


Biztosak vagyunk abban, hogy a  tudomány és a természet ötvözésével fantasztikus eredmények érhetők el a bőrápolás területén.

A kutatások által bizonyítottan hatásos összetevőkkel, és a természet adta gyengéd alapanyagok ötvözésével úgy, hogy az kíméletes legyen a bőrhöz, és látható hatást nyújtson.

Mi ebben hiszünk!

 

 


 

 

Minden bőrproblémára a legjobb megoldást keressük, az elismert tudományos kutatások által bizonyított hatóanyagokat választjuk alapul, melyek hatékony, látható és érezhető megoldást nyújtanak.

 

Így válnak eggyé termékeinkben a prémium minőségű természetes és tiszta anyagok, a modern biotechnológiával előállított összetevőkkel, melyek hatásossága klinikailag is bizonyított.

Emellett fontos, hogy termékeink gyengédek legyenek a bőrhöz. Irritáló illatanyagok és összetevők nélkül. Igyekszünk megtalálni azt az egyensúlyt, amikor még a termékeink kényeztetik az érzékeid, de a bőröd számára nem megterhelő. Ezért egyes termékeknél, mint például a hedonia Beauty Complex szérum illatosításához egy nehezen beszerezhető lótusz virág kivonatát használjuk, ami nem tartalmaz allergén komponenst, sőt egyes kutatások szerint, bőrvilágosító hatása van.


 

 

Egyszerű, és komplex formulák, kedvező áron. Ezekkel a termékekkel egyszerűbbé teheted a rutinodat, és pénztárca kímélőbb is lesz egy rutin összeállítása.

Minimál, de mégis komplex összetétel, olyan hatóanyagokat összeválogatva, melyek kifejezetten az adott problémára koncentrálódnak ezáltal egymás hatását felerősítve segítik a hatékonyságot.

Bár árban kedvezőbb termékeket tudtunk volna kínálni, ha egy termékben egy hatóanyag kerül, mégis gazdaságosabbnak, és praktikusabbnak tartjuk, ha egy szérumban/termékben egyszerre több olyan hatóanyagot is megtalálsz, amire az adott bőrprobléma esetén szükség van. Hiszen egy rutinban több hatóanyagra lehet szükség, viszont tapasztalataink szerint kétféle "probléma megoldó" szérumnál többet nem mindenkinek kényelmes használni, mi ezért arra törekedtünk, hogy komplex megoldást kínáljunk.

 

Szia! 

 

Molnár Renáta vagyok, a márka alapítója, termékfejlesztő. Társam; Maruzs Katalin kozmetikus, oktató.

Szeretnénk Neked bemutatkozni, és elmesélni azt, hogy mi motivált minket a termékek megalkotására. Lehet kicsit érzelgősre sikerült, de szerettük volna azt leírni ami belőlünk jön.

Szakmánkból, és tudásunkból merítkezve, valóban hatékony kozmetikumokkal szertnénk segíteni. Hiszen annyian küzdünk bőrproblémákkal, ami megkeseríti a mindennapokat, és észrevétlenül csorbítja az Önbizalmat. 

Szeretnénk minden tudásunkkal segíteni Téged, és emellett célunk az olyan kozmetikusok támogatása, akik a tudatos bőrápolás útján indultak el, ezért termékpalettánk szélesítésével a szalonkezelésekhez szeretnénk hozzájárulni, klinikailag igazolt hatóanyagokkal készült formuláinkkal. Úgy hisszük, így lehet igazán eredményes a bőrápolás.


Molnár Renáta

 

A mindennapos rohanás, és a lelki fáradtság eredménye hamar láthatóvá vált, az arcomon. Amúgy is érzékeny bőröm, fiatalon megfakult, élettelen lett és emellett különböző bőrproblémák jelentek meg rajta. Mondhatnám úgy is; nem éreztem jól magam a bőrömben.

Egy nagyon nehéz időszak után ráeszméltem az én idő fontosságára, arra hogy nekem is, (és annyi nőnek körülöttem), több járna, mint hogy heti pár alkalommal bekenjem az arcom egy krémmel. A kiégés jelei tükröt tartottak, és elkezdtem keresni a lehetőséget, amikor figyelhetek magamra, amikor szerethetem önmagam. Hiszem; hogy mindennek ez az alapja, hogy Te hogy vagy ott belül, és hogy nap mint nap figyelsz-e erre.?

A bőrápolás tökéletes alkalom erre, a napi rituálé, amely percekben számítva talán nem sok, de amit adni tud az nem más, mint a kikapcsolódás lehetősége. Mindemellett önbizalmom, amit az egészséges, és szép bőr nyújt. De arra is rájöttem, hogy ehhez mennyire fontos a tudatos bőrápolás, hiszen valódi eredményt csak bizonyítottan hatásos összetevőkkel lehet.

8 éve foglalkozom natúrkozmetikumok fejlesztésével. A napi arcápolási rutin fontosságának tapasztalata után, 3 éve kezdtem el tudásomat az arcápolás területén bővíteni, és alkalmazni. Valójában egy teljesen új irány, új nézet, ami számos kihívás elé állított, hiszen a bőrproblémákra megoldást nyújtani csak valóban hatékony összetevőkkel lehet, így rengeteg új tudás megszerzésére volt szükségem. Szakkönyvek, kutatások, alapanyagok tanulmányozásával kezdtem el „megkomponálni” azokat a kozmetikumokat, amelyek amellett, hogy kényeztetnek, képesek valóban segíteni.

Imádok alkotni, és számomra a termékfejlesztés egy alkotói munka, kezdve a hosszú, de izgalmas kutató munkával, a minőségi alapanyagok kiválasztásával, és olykor a több száz próba verzió tesztelésével, (igen jól látod :) nem túlzás, egy készülő termékünk a BC színezett szérumok fejlesztése során eddig 480 teszt verzió készült), ezek után óriási öröm elkészíteni a végleges formulát, és ezt használni a mindennapokban. Majd látni a vásárlóknál az eredményt.

Olyan kozmetikumokat készítünk, amelyek egyszerre kényeztetnek és érzékelhető, látható eredményeket biztosítanak.

Szeretnélek téged támogatnia, hogy jobban érezd magad kívül-belül! Minden tudásom szerint a lehető legjobbat nyújtani.

U.i: Szeresd magad, kényeztesd, és figyelj, mit üzen a bőröd

        

 


Maruzs Katalin 

Azon szerencsés emberek közé sorolhatom magam, akik hivatásként, szerelemként tekintenek a munkájukra.

Nagyon fiatalon foglalkoztatott a szépségápolás. Már tiniként, a beszerzett kozmetikumaim között, jól érezhető különbséget tapasztaltam, és éreztem, hogy egyes krémek, szinte csodákra képesek, ezért hamar érdekes lett számomra a bőrünk és a kozmetikumok „kapcsolata”. Ezért vonzott ez az irány, a bőr tanulmányozása, kezelése, szépítése. 

Sok éves tapasztalat után, gyakorlott kozmetikusként számomra az ok felkutatása és nem csupán a tünetek kezelése lett a cél. A szép bőr eléréséhez fontosnak tartom, hogy a kezelések a lehető leghatékonyabb, természetes hatóanyagokkal történjenek.

Mint a legtöbb szakmában, nálunk kozmetikusoknál is szükséges a folyamatos tanulás, és az évekkel ezelőtt tanultakat, újra és újra át kell gondolni, a legújabb hiteles információk szerint olykor felül kell írni. Ebben volt megerősítés a tudatos bőrápolás megismerése is. Amely teljesen új oldaláról mutatta meg a bőrápolás világát. Ezért nagy öröm volt számomra a felkérés, erre a különleges és izgalmakkal teli közös munkára, az új termékek kidolgozására.

A tudatos bőrápolással látható eredmények érhetők el, de elengedhetetlen hogy vendégeim az otthoni bőrápolást beépítsék a mindennapjaikba, és a kozmetikai kezelést a megfelelő hatóanyagú otthoni termékekkel egészítsék ki. Emellett hiszem, hogy minden nőnek, és családanyának jár legalább napi 5 perc kikapcsolódás, így vendégeimnek is ajánlani szoktam, hogy a rohanó világunkban, szánják magukra ezeket a „bőrápoló” perceket, amelyekből ők, családjuk és gyermekeik is töltekezhetnek.

Célunk olyan termékeket fejleszteni, amelyek a szalonkezeléshez, és otthoni arcápolási rutin kialakításához egyaránt alkalmasak, nem engedve az alapelvünkből, ami a tudatos bőrápoláshoz híven, a kutatások által is bizonyítottan hatásos hatóanyagokon alapszik, kíméletesen, irritáló összetevők nélkül.

 

Szerencsére mára már fantasztikusan széles paletta áll a rendelkezésünkre, így a natúr és a legkorszerűbb biotechnológiai hatóanyagokból válogathattunk. Emellett első termékcsaládunk fejlesztésénél is a kutatások segítettek abban, hogy olyan alkotóelemeket válasszunk, amelyek a maximális hatást biztosítják.

Így szeretnénk, maximális kényeztető kezelések mellett, látható eredményekkel szolgálni vendégeink számára.

Tudatos bőrápolás! Hogyan lesz szép a bőröd?

Mi a legjobb tudásunk szerint, a lehető legtöbbet nyújtjuk termékeinkkel, tudományos eredmények alapján összeállított formulákat készítünk Neked.

Viszont valódi eredmények eléréséhez fontos, hogy tudatos légy:

A tudatos bőrápolás arról szól, hogy megismered a bőröd, figyelsz a jelzéseire, és ez alapján tudatosan választasz az óriási méretű kozmetikai piac kínálatából.

 

Hiszen egy kozmetikum nem a marketing szövegtől lesz hatásos, hanem a benne lévő hatóanyagtól.

 

Ezért fontos a hatóanyagok ismerete, és az, hogy ezekből az anyagokból a kutatások által igazolt mennyiséget tartalmazza az adott termék, hiszen hatás csak így várható. 

 

Így többé nem kell a manipuláló marketing szöveg szerint választanod, immár a hatóanyag tartalom alapján tudatosan dönthetsz.

 

Ebben szeretnénk támogatni Téged, a termékeinkkel!