Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 224 9958

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Kik vagyunk?


Biztosak vagyunk abban, hogy a tudomány és a természet ötvözésével fantasztikus eredmények érhetők el a bőrápolás területén.

A kutatások által bizonyítottan hatásos összetevőkkel, és a természet adta gyengéd alapanyagok ötvözésével úgy, hogy az kíméletes legyen a bőrhöz, és látható hatást nyújtson.

Mi ebben hiszünk!


 

Minden bőrproblémára a legjobb megoldást keressük, az elismert tudományos kutatások által bizonyított hatóanyagokat választjuk alapul, melyek hatékony, látható és érezhető megoldást nyújtanak.

Így válnak eggyé termékeinkben a prémium minőségű természetes és tiszta anyagok, a modern biotechnológiával előállított összetevőkkel, melyek hatásossága klinikailag is bizonyított.

Emellett fontos, hogy termékeink gyengédek legyenek a bőrhöz. Irritáló illatanyagok és összetevők nélkül. Igyekszünk megtalálni azt az egyensúlyt, amikor még a termékeink kényeztetik az érzékeid, de a bőröd számára nem megterhelő. Ezért egyes termékeknél, egy olyan nehezen beszerezhető kivonatot használunk, ami nem tartalmaz allergén komponenst, sőt egyes kutatások szerint, bőrvilágosító hatása van.


 

 

Egyszerű, és komplex formulák, kedvező áron. Ezekkel a termékekkel egyszerűbbé teheted a rutinodat, és pénztárca kímélőbb is lesz egy rutin összeállítása.

Minimál, de mégis komplex összetétel, olyan hatóanyagokat összeválogatva, melyek kifejezetten az adott problémára koncentrálódnak, ezáltal egymás hatását felerősítve segítik a hatékonyságot.

Bár árban kedvezőbb termékeket tudtunk volna kínálni, ha egy termékben egy hatóanyag kerül, mégis gazdaságosabbnak, és praktikusabbnak tartjuk, ha egy szérumban/termékben, egyszerre több olyan hatóanyagot is megtalálsz, amire az adott bőrprobléma esetén szükség van. Hiszen egy rutinban több hatóanyagra lehet szükség, viszont tapasztalataink szerint kétféle "probléma megoldó" szérumnál többet nem mindenkinek kényelmes használni, mi ezért arra törekedtünk, hogy komplex megoldást kínáljunk.

Szia! 

Molnár Renáta vagyok, a márka alapítója, termékfejlesztő. 

Szeretnék neked bemutatkozni, és elmesélni azt, hogy mi motivált engem a termékek megalkotására. Lehet kicsit érzelgősre sikerült, de szerettem volna azt leírni ami belőlem jön.

Küldetésem egyszerű: tudásomból, és az életem tapasztalásaiból merítkezve, valóban hatékony kozmetikumokkal szeretnék segíteni az embereknek. Hiszen annyian küzdünk bőrproblémákkal, ami megkeseríti a mindennapokat, és észrevétlenül csorbítja az Önbizalmunkat. 

Célom megmutatni; hogy a tudatos bőrápolás elvei alapján kialakított bőrápolási rutin valós eredményeket hoz; a bőr megismerésével és a megfelelő hatóanyagok kiválasztásával a bőrproblémák kezelése nem lehetetlen, és nem kell, hogy mindez több százezer forintba kerüljön. 

A magas hatóanyag tartalmú termékek megalkotásával, és minden tudásommal szeretnélek támogatni ebben. Valamint olyan kozmetikusokat, akik nyitottak a tudatos bőrápolás világára. Hiszen egy kozmetikus szakember óriási segítséget, és támogatást tud nyújtani a megfelelő kezelésben, és az otthoni rutin kialakításában. Célom a tudatos bőrápolás útjára lépő kozmetikusok támogatása, ezért termékpalettánk szélesítésével a szalonkezelésekhez szeretnénk hozzájárulni, klinikailag igazolt hatóanyagokkal készült formuláinkkal. Úgy hisszük, így lehet igazán eredményes a bőrápolás; kozmetikai kezelés + otthoni napi rutin kialakítása.

Az én miértem: A mindennapos rohanás, és a lelki fáradtság eredménye hamar láthatóvá vált, az arcomon. Az amúgy is érzékeny bőröm, fiatalon megfakult, élettelen lett és emellett különböző bőrproblémák jelentek meg rajta. Mondhatnám úgy is; nem éreztem jól magam a bőrömben.

Egy nagyon nehéz időszak után ráeszméltem az én idő fontosságára, arra hogy nekem is, (és annyi nőnek körülöttem), több járna, mint hogy heti pár alkalommal bekenjem az arcom egy krémmel. A kiégés jelei tükröt tartottak, és elkezdtem keresni a lehetőséget, amikor figyelhetek magamra, amikor szerethetem önmagam. Hiszem; hogy mindennek ez az alapja, hogy Te hogy vagy ott belül, és hogy nap mint nap figyelsz-e erre.?

A bőrápolás tökéletes alkalom erre, a napi rituálé, amely percekben számítva talán nem sok, de amit adni tud az nem más, mint a kikapcsolódás lehetősége. Mindemellett önbizalmom, amit az egészséges, és szép bőr nyújt. De arra is rájöttem, hogy ehhez mennyire fontos a tudatos bőrápolás, hiszen valódi eredményt csak bizonyítottan hatásos összetevőkkel lehet.

8 éve foglalkozom kozmetikumok fejlesztésével. Natúrkozmetikumok fejlesztése után 3 éve kezdtem el tudásomat a tudatos bőrápolás elvei szerint bővíteni, és azt alkalmazni. Valójában egy teljesen új irány, új nézet, ami számos kihívás elé állított, hiszen a bőrproblémákra megoldást nyújtani csak valóban hatékony összetevőkkel lehet, így rengeteg új tudás megszerzésére volt szükségem. Szakkönyvek, kutatások, alapanyagok tanulmányozásával kezdtem el „megkomponálni” azokat a kozmetikumokat, amelyek amellett, hogy kényeztetnek, képesek valóban segíteni.

Imádok alkotni, és számomra a termékfejlesztés egy alkotói munka, kezdve a hosszú, de izgalmas kutató munkával, a minőségi alapanyagok kiválasztásával, és olykor a több száz próba verzió elkészítésével, ezek után óriási öröm elkészíteni a végleges formulát, és ezt használni a mindennapokban. Majd látni a vásárlóknál az eredményt.

U.i: Szeresd magad, kényeztesd, és figyelj, mit üzen a bőröd

Hedonia [jelentése:öröm]: Bőrödön keresztül, a lelked örömére!

Tudatos bőrápolás! Hogyan lesz szép a bőröd?

Mi a legjobb tudásunk szerint, a lehető legtöbbet nyújtjuk termékeinkkel, tudományos eredmények alapján összeállított formulákat készítünk Neked.

Viszont valódi eredmények eléréséhez fontos, hogy tudatos légy:

A tudatos bőrápolás arról szól, hogy megismered a bőröd, figyelsz a jelzéseire, és ez alapján tudatosan választasz az óriási méretű kozmetikai piac kínálatából.

 

Hiszen egy kozmetikum nem a marketing szövegtől lesz hatásos, hanem a benne lévő hatóanyagtól.

 

Ezért fontos a hatóanyagok ismerete, és az, hogy ezekből az anyagokból a kutatások által igazolt mennyiséget tartalmazza az adott termék, hiszen hatás csak így várható. 

 

Így többé nem kell a manipuláló marketing szöveg szerint választanod, immár a hatóanyag tartalom alapján tudatosan dönthetsz.

 

Ebben szeretnénk támogatni Téged, a termékeinkkel!