Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 224 9958

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Nyereményjáték

A Névadó nyereményjáték:

2022.05.11. - 2022.05.17. éjfélig érvényes.

A hedoniaskincare Instagram oldalán közzétett poszt alá, termék nevet kommentelők között kerül kisorsolásra a nyertes. Nyeremény: 20.000Ft utalvány amely a www.hedonia.hu oldalán levásárolható.

2022.05.18. 12:00 óráig kerül kihírdetésre a nyertes a hedoniaskincare Instagram oldalán. 

A nyeremény nem kerül kipostázásra, online kuponkód formájában kerül átadaásra, vagy előzetes egyeztetéssel az info@hedonia.hu email címen. Felhasználható: 2022.10.11. Előzetes egyeztetés esetén két részletben is felhasználható.

 

A játékban való részvétellel elfogadod a jelen Játékszabályzatot. Az adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át (Adatvédelmi nyilatkozat).

JÁTÉKSZABÁLY

A www.hedonia.hu által indított nyereményjáték a hedonia.hu Instagram oldalán érhető el.

A Játék alapja, hogy a játékosok megadott híreket vagy hozzászólásokat kedveljenek, megosszanak vagy hozzászóljanak egy hírhez vagy bejegyzéshez az oldalon vagy az idővonalon. A játék nyereményeit az idővonalon egy hírben vagy hozzászólásban a hedoniaskincare instagram oldalán teszi közzé. A játék időtartamát és a sorsolás időpontját a hedonia.hu határozza meg, a sorsolásra a hedonia.hu által kijelölt helyen és időben kerül sor.

1. A JÁTÉKBAN/TOMBOLÁBAN VALÓ RÉSZVÉTEL

1.1 A nyereményjáték meghirdetője és szervezője: www.hedonia.hu
A www.hedonia.hu elérhetősége: info@hedonia.hu

1.2 A Játékban való részvételnek az 1991. évi XXXIV. törvényben meghatározott egyéb feltétel nem képezi az előfeltételét.
A Játékban való részvételre és nyereményre csak az a személy jogosult, aki a hedonia.hu oldal hedoniaskincare által az idővonalra kiírt hozzászólásban vagy hírben a megadott feltételeket teljesíti és elolvasta és tudomásul vette ezen Játékszabályt – annak minden feltételét elfogadja.

1.3 A Játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek, kivéve a hedonia.hu alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói, valamint az Játék szervezésében közreműködő ügynökségek és alvállalkozók munkatársai és ezen személyek közeli hozzátartozói (Ptk. 685 § b) pont)(„Játékos”).

1.4 A Játékban való részvétel önkéntes. A Játékban való részvétel feltételei,
– a Játékos az 1.3 pont feltételeinek megfelelő természetes személy;
– a Játékos rendelkezik Instagram hozzáféréssel, és e-mail címmel;
– a Játékos hozzászól (termék nevet ír) a megadott poszt alá,
– a Játékos minden egyéb feltételnek megfelel, amit a hedonia.hu, hedoniaskincare az idővonalán meghatároz.

2. ADATVÉDELMI RENDELKEZÉSEK

2.1 A játékos a játékban való részvétellel elfogadja a hedonia.hu honlapon közzétett „Adatvédelmi nyilatkozatot”.

2.2 A hedonia.hu az idővonalon megjelent játékhoz esetenként regisztrációt kér, a gyűjtött adatokat tároljuk – a tárolt adatokból sorsol és a nyertest a megadott adatai alapján próbálja meg elérni – harmadik fél számára semmilyen adatot NEM ad ki!
Amennyiben a nyertes a nyertest kihirdető posztra, vagy üzenetre, vagy számára kiküldött email értesítésre két munkanapon belül nem reagál, úgy a hedonia.hu megismétli a sorsolást és értesíti a régi nyertest, hogy nyertes státusza törlésre került.
Egyéb rendelkezések:
– 14 éven aluliak nem játszhatnak,
– csak Magyarországi játékosok játszhatnak,
– a játékban való részvételnek nem feltétele a felhasználók általi fénykép, videó, vagy egyéb tartalom feltöltése a Facebookra vagy más oldalra – ilyen anyagokat a hedonia.hu nem kér,
– a játék nyertesét (nyerteseit) az Instagramtól függetlenül értesítjük (poszt, üzenet, stb.),
– a nyertes adatait a hedonia.hu nem teszi közzé az Insagram idővonalán,
– a nyertesről készült fényképet vagy videó anyagot – a nyertes írásos beleegyezésével – a hedonia.hu közzéteheti az idővonalon,
– a játék az Instagram hedoniaskincare oldalán kerül megrendezésre, de az Instagramnak vagy más Instagramhoz köthető cégnek/vállalkozásnak nincs köze hozzá, felelősséggel nem tartozik a játék/tombola megrendezéséért.

3. NYERTES ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE:

3.1 A Játék nyerteseit a hedonia.hu az Instagram posztban, illetve privát üzenetben, illetve a nyertesek postafiókjába küldött levélben tájékoztatja. A nyeremények átvétele: a sikeres kapcsolatfelvétel alatt egyeztetett címre a hedonia.hu költségén kerül postázásra.

3.2 A nyertesnek személyazonosságát igazolnia kell arra alkalmas személyi okmányával. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyeremény átvételére (nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre) csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

3.3 A nyeremény 20.000Ft értékű utalvány, amely a www.hedonia.hu oldalán vásárolható le, amelyett nem küldünk ki fizikai formában, előzetes egyeztetés vagy kuponkód formájában vásárolható le. A vásárlás teljes összege kerül levonásra (szállítási költséggel együtt), visszajárót nem tudunk adni az utalvány összegéből, előzetes egyeztetéssel két részletben is levásárolható az utalvány. Az utalvány 2022. 10. 11.-ig használható fel. Nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át. A hedonia.hu fenntartja a jogot, hogy amennyiben az adott nyeremény a készletből már nem elérhető, a nyereményeket egyéb, hasonló értékű és fajtájú nyereményekkel helyettesítse.