Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 224 9958

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Fekete Orsolya
2022.10.29
Nagyon jó termék, biztos rendelek még, mert az előzőleg használt csak koffein szérum nekem nagyon szárította a bőröm a szemkörnyékén, ezért teljes mértékben mellőztem a használatát. Argireline szérummal is, meg peptid szérummal is próbálkoztam más cégtől, de nem sok változás történt. Most rövidtávú használat után azt mondom eddig teljesen elégedett vagyok, a mimikai ráncokat illetően remélem ott is lesz majd változás.
Lipták Orsolya
2022.08.05
Már a második üveget használom belőle, láthatóan csökkenti a ráncaim. Nagyon jó ár-érték arány :-)
Kühar Krisztina Husqvarna
2022.08.04
A sokadik üvegcsét használom, nem csak az egész arcomra, de a nyak es dekoltázsrészre is cseppentek belőle. Egy rosszabb alvás után a szem alatti duzzanatokra is szuper és nem utolsó sorban a korom miatti ráncokra is kiváló. Az ára a piacon található termékek közül az egyik legjobb és még hatóanyagtartalomban sem marad el a "nagynevű" cégek termékeitől. Csak ajánlani tudom! Reggel és este is használom a krémek alá. Gratulálok a termékekhez, csak így tovább!
Reszegi Rita
2022.08.03
Ugyan mg csak 1 üvegcse fogyott el (már rendeltem is a következőt), ez a szérum számomra sokkal jobban bevált, mint más Argireline szérumok, amiknél semmi változást nem vettem észre a bőröm állapotán, ő viszont szépen lassan, de olyan szép bőrképet adott, hogy örömmel nézek tükörbe reggelente. Nem csak szemkörnyékre, hanem egész arcra, nyakra, dekoltázsra is használom, főleg este, és azt vettem észre, hogy még a pattanásaimra is jótékonyan hat, valahogy mintha gyorsabban is múlnának, mióta használom. A kis szarkalábak pedig simulnak, amihez nem fűztem sok reményt, de úgy tűnik, nekem tényleg beválik. Köszönet érte. :)
Szilágyi Réka
2022.07.15
Ritka az olyan termék,ami valóban azt hozza amit ígér. Nálam teljes mértékben beváltotta a hozzá fűzött reményeket ez a szérum. Olyannyira, hogy már a 3. üveggel használom. A szemkörnyéket azonnal felfrissíti és a reggeli kis szempuffadást is szépen leviszi.A mimikai ráncok mélységének csökkenését a második üveg használatánál keztem el észrevenni. A ráncokat eltüntetni egyetlen termék sem fogja, de amióta használom élettel telibb és fiatalosabb a tekintetem. Eredetileg csak szemkörnyékre rendeltem, de ma már minden reggel használom a teljes arcomra,mert ad egy plusz hidratálást is.
Vélemény írása a termékről
Nem léptél be!
Csak regisztrált vásárlók írhatnak a fórumba!
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza