Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 224 9958

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Átlagos értékelés:
5 (11 vélemény)
(11)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Béni Luca
2023.03.08
Már számtalan márka folt halványító termékével kísérleteztem, de egyikkel sem értem el olyan látványos eredményt ennyire rövid idő alatt, mint ezzel a csoda szérummal! A mindennapi rutinom része lett, rendelem is a következőt!
Sipos Mónika
2022.11.18
Ez egy nagyon jól szérum pigmentfoltokra. A kezdeti használat se okozott irritációt és a foltok is fokozatosan halványulnak. Biztosan újravevős lesz, mert az elmúlt pár hétben csodát tett a bőrömmel.
Debreczeni Ilona
2022.10.31
A folthalványító szérumot rendeltem már másodjára. Irritáció nélkül jól beszívódik a bőrömbe. Feltöltődik tőle, jól hidratál és szép sima lesz tőle a bőröm. Napi 2x használom a tisztítást követő lépésben. Fogok még rendelni belőle, mert megvagyok vele elégedve.
Fekete Orsolya
2022.10.29
Nem régóta használom de pozitív minden tapasztalatom vele. Használtam más márkától is, de semmi nem történt. Számomra sem okozott problémát a beillesztés, nem volt semmilyen irritáció. Szebb bőrkép és ez csak jobb lehet hosszútávon. Biztos rendelek még.
Konrád Barbara
2022.10.18
Ez egy nagyon jól összerakott szérum. A kezdeti használatnál se okozott irritációt, pedig hajlamos vagyok a C vitaminos termékeknél. Biztos, hogy újravevős lesz. Ilyen szérum, ilyen árkategóriában nem igazán van a hazai piacon. A következő próbálkozás a ceramidos szérum lesz.
Baranyi Béla
2022.10.03
Pár nap használat után már láthatóan halványulnak a foltok.
Nagy Mónika
2022.08.18
Arbutin és C vitamin, a legobb kombó pigmentfoltokra, szép és hatékony formula. Újravevős.
Szilágyi Réka
2022.08.07
Számomra egy újabb termék a márkától ami bevállt. Bár több folthalványító hatóanyagot használok,mégis ez hozta meg az áttörést. Több éve küzdök,de ezzel a szérummal 1 hónap rendszeres (napi 2×) használat után szemmel látható az eredmény.
Madarász Anna Henriett
2022.08.04
Pigmentfoltos bőrömre rendeltem már másodjára ezt a szérumot mert nagyon meg vagyok vele elégedve. Könnyed állaga gyorsan beszívódik, bármilyen krémet kenhetek rá, nem kukacosodik, smink alá is tökéletes. Szépen teszi a dolgát, a foltjaim sokkal halványabbak mint tavaly nyáron.
Zsasskovszky Anita
2022.08.03
Nyárra vásároltam a szérumot, folthalvanyítás céljából, de még ennél is többet kaptam a szuper antioxidáns összetevőknek köszönhetően. Ilyenkor a szeplőim is előjönnek, most ez elmaradt! A foltok halványodtak, a bőrképem üde és egységesebb. Érzékeny bőröm van, semmilyen irritációt nem tapasztaltam mindennapos használat mellett sem. Csodálatos készítmény, engem meggyőzött! Hedonia köszönöm
Hethési Kitti
2022.07.29
Az egyik legjobb szérum, amivel valaha is találkoztam. Fényévekkel felülmúlja a nagy márkákat, hiszen sokkal hamarabb láttam változást a bőrömön, már 1 hét használat után, mint a többinél hónapok után. Csak ajánlani tudom, szuperkönnyedén ivódik be a bőrbe, nem hagy ragacsos érzést és nagyon üdévé teszi a bőröm! A makacsabb foltjaimat pikk-pakk eltüntette pár hét használat után. Biztosan újravevős lesz, hiszen a rutinomnak már elhagyhatatlan részévé vált ez a csodás szérum. Köszönöm neked Hedonia, egy igazi csodát alkottál! ️
Vélemény írása a termékről
Nem léptél be!
Csak regisztrált vásárlók írhatnak a fórumba!
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza