Kérdésed van? Hívj minket! +36702899892

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Kerezsi Virág
2022.08.13
Számomra maga a tökéletes, NAGYBETŰS SZÉRUM!
Bármi is legyen épp a bőrömmel, tudom, hogy érte bátran nyúlhatok, hiszen kitűnően ápolja és megnyugtatja a bőrömet! Reggel és este is imádom kenni, meleg nyári napokon akár a hidratálót is kiváltja, egyébként pedig a hidratálóm alá kenem. A sérült barriert is kitűnően megnyugtatja és helyrehozza!
Lovas Kata
2022.08.11
Kozmetikusom ajánlására vásároltam meg a szérumot. Érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőröm van. Reggel is és este is használom. Kellemes könnyű textúrája van, jól hidratál és más szérumokkal is jól együtt működik.
Biztosan újra vásárolom.
Ignácz Mónika
2022.08.09
Rosaceás bőrre használom. Sokmindent próbáltam már az elmúlt néhány évben, de ez a szérum bizonyult a legjobbnak. Az új azealic szérummal együtt használva jól csillapítja a gyulladást és az irritációt. A problémásabb területet is kordában tartja.
Meszaros Hetti
2022.08.06
Érett bőrre használom. Reggeli rutinban. Nem irritál, és már néhány nap után láttam, hogy konturosabb, kisimultabb a bőröm.
Zsasskovszky Anita
2022.08.03
Rosacea-ra hajlamos érzékeny bőrre használom. Nalam jolly joker, ha azonnali nyugtatást és vagy hidratálást igényel a bőröm. Könnyű, gyorsan beszívodó szérum, mindennel jól működik együtt. Nyáron, ha soknak érzem a hidr.krémet ezzel váltom ki, nálam nagyon bevált. Hosszabb ideje használom, azóta nem lobbant fel a rosacea-m. Imádom. Mindig tartok otthon, szeretettel ajánlom!
Vélemény írása a termékről
Nem léptél be!
Csak regisztrált vásárlók írhatnak a fórumba!
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza