Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 224 9958

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Problémás bőrre - 20% (Azelaic) PAD+ 5% Panthenol szérum 30ml
Problémás bőrre - 20% (Azelaic) PAD+ 5% Panthenol szérum 30ml
4 490 Ft

Problémás bőrre - 20% (Azelaic) PAD+ 5% Panthenol szérum 30ml

Problémás bőrre - 20% (Azelaic) PAD+ 5% Panthenol szérum 30ml
Problémás bőrre - 20% (Azelaic) PAD+ 5% Panthenol szérum 30ml

Zsíros, pattanásos, rosaceás, pigmentfoltos bőrre.

Problémás a bőröd? Pattanásos, aknés, vagy rosaceás? Esetleg, pigmentfoltoktól szenvedsz? Mi is ismerjük azt a mondást; ami mindenre jó, az nem jó semmire, de azt is tudjuk, hogy mindig vannak kivételek. :) Szeretnénk Neked bemutatni egy ilyen kivételt, egy olyan szuper hatóanyagot, amelyet már számtalan kutatással igazoltak. Az azelain sav, egy jól ismert hatóanyag, amely bizonyítottan segít a zsíros, pattanásos, aknés bőr kezelésében, és a faggyútermelés normalizálásában. Valamint támogatja a pirosodó, rozáceás bőr hatékony ápolását, illetve a pigmentfoltok halványítását. Az azelaic acid újgenerációs származéka a PAD, ami már extra könnyű, vizes formulába is foglalható. Ennek köszönhetően, egy pillanatok alatt beszívódó szuper szérummal könnyítheted a rutinodat, amelyet 5% panthenollal tettünk igazán egyedivé. 

 

Egyszerű és gazdag formulába zárva, irritáló összetevők nélkül. Könnyed, vizes, gyorsan beszívódó szérum.
 Apad; a zsíros, mitesszeres bőr esetén, a faggyútermelés szabályozására.
 Az Apad segíthet az akné, vagy pattanás esetén, a gyulladás csökkentésében.
 A panthenol (B5 vitamin), és az Apad kiváló a rosaceás, érzékeny bőrre; a pirosság csökkentéséért.
 Azelainsav; a pigmentfoltok halványításában is segíthet.
Minden bőrtípusra. A panthenol és a betain hidratálja, egységesíti és ragyogóvá teszi a bőrt.


Mi van benne?
Klinikailag bizonyított hatóanyagokkal!
A kutatások által meghatározott mennyiségben!
1. 20% Azelaic származék (PAD)
2. + 5% Panthenol
3. +2% Betaine
4. Aloe vera
5.  + Allantoin

30 ml


TESZTER! Próbáld ki termékeinket, kockázat nélkül! Itt vagyunk, segítünk Neked!

"A legrosszabb ami történhet, hogy írsz egy e-mailt, és mi visszautaljuk a pénzed!"

99 napig, ha nem látsz változást a bőrödön, csak felveszed velünk a kapcsolatot és mi visszautaljuk Neked a pénzt.


 Illatanyag mentes! 
 Magyar termék! 
 Vegán - Állati eredetű összetevőt nem tartalmaz!
 Állatokon nem tesztelt! Az állat kísérleteket 2009 óta tiltják az EU-ban az 1223/2009/EK rendeletnek megfelelően

SMARTRITUALS Complex Serum by hedonia 30ml 


Mitől más ez a formula? Miért hisszük, hogy hatásos? 
Hogyan használd? Olvasd tovább, lent!Légy Te is tudatos bőrápoló! :)
4 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 135 Ft
Részletek

Kinek készítettük ezt a szérumot?

Amikor a bőr problémás; érzékeny és pattanásos vagy pigmentfoltos egyszerre. Esetleg aknés rosacea keseríti meg a mindennapokat. Érzékeny a bőröd, de szeretnél végre megszabadulni a pigmentfoltoktól, akkor nagyon fontos, hogy tudatosan válassz kozmetikumot. Ilyenkor a bőrnek nincs szüksége illatos termékekre, és a növényi összetevőkkel is érdemes óvatósan bánni. 

Neked készült....

 Ha érzékeny, könnyen kipirosodik a bőröd. 

 Ha aknés, pattanásos bőrre keresel gyulladáscsökkentő hatóanyagokat.

 Ha zsíros, mitesszeres a bőröd, és a faggyútermelés szabályozására keresel megoldást.

HEDONIA TIPP! Ha zsíros, aknés, pattanásos a bőröd, de közben érzékeny is akkor a niacinamide tartalmú szérumok helyett első körben érdemesebb lehet a PAD tartalmú termékekkel próbálkoznod.  

 Ha rosaceás, érzékeny a bőröd, és a pirosság csökkentésére keresel kíméletes hatóanyagokat.

HEDONIA TIPP! Ha érzékeny, rosaceás a bőröd érdemes a pirosság kezelése mellett, a védőréteg erősítísére is fókuszálnod, amihez szuper választás lehet; ez a ceramidos szérum.

 Ha a pigmentfoltok halványításának, gyengéd módját keresed. 

HEDONIA TIPP! Ha a pigmentfoltokat szeretnéd eltűntetni, akkor az első egy jó fényvédő választása. Ha nem használsz megfelelően fényvédőt, hiába "koptatjuk" a foltokat, az első fénysugár hatására újra erősödni fognak.

 Minden bőrtípusra használható. Egységesíti, hidratálja, és ragyogóvá teszi a bőrt.


Mivel kapsz többet, ha ezt választod?

Az azelainsav egy olyan kozmetikai összetevő, melynek fantasztikus hatásáról rengeteg kutatás található. Ez a hatóanyag csodás hatással van a problémás bőrre, legyen szó pirosodásról, gyulladásról, pigmentfoltokról, száraz, élettelen, öregedő bőrről. A híres Azelaic acid, újgenerációs származéka a PAD(Potassium Azeloyl Diglycinate) hatóanyag, melyből 20%-ot tartalmaz ez a szérum.

Az azelain származék abban különbözik az "eredeti" azelain savtól (mely sem vízben sem olajban nem oldódik) hogy vízben oldódó, ezért könnyen formulázható. Így alkothattunk egy gyorsan felszívódó, könnyű vizes formulát, egy nehéz, "testesebb" krém helyett.

Mit kapok még a PAD mellett?

Ennél a szérumnál úgy válogattuk össze a hatóanyagokat, hogy, a terméket megtartsuk az érzékeny bőr ápolásának "vonalán".

A fejlesztés során a fókusz az érzékeny, könnyen pirosodó rosaceás bőrön volt, és ezekre a problémákra szerettünk volna elsősorban megoldást nyújtani. 

Ennek megfelelően került a szérumba 5% panthenol (B5 vitamin), és 2% betain, amely védi a bőrt az irritáló hatásokkal szemben amellett, hogy nagyon jó hidratáló elem. A ráadás, hogy kellemes, extra puha bőrérzetet tud nyújtani. A betain nem csak kíméletes, de a hidratálás bajnoka, hiszen képes a sejtek vízháztartását is fenntartani.

Aloe vera és az allantoin? Miért kerültek bele?

Két olyan szuper hatóanyag, amelyek gyulladáscsökkentő, és regeneráló hatása ma már jól ismert. Ezekkel az összetevőkkel úgy éreztük, sikerül "egy kerek egész", jól formulázott terméket alkotnunk, és a PAD fantasztikus hatását tovább fokoznunk. Úgy, hogy egyszerre kezeli az adott bőrproblémát, és közben nyugtatja, regenerálja a bőrt. 


Tényleg erre a szérumra van szükséged?

ÖSSZESÍTVE:

Ezzel a szérummal az volt a célunk, hogy segítsünk neked ha a bőröd érzékeny vagy rosaceás, és olyan bőrproblémákkal is küzdesz mint a pattanások, az akné, vagy a pigmentfoltok. Ezek kezelésére kíméletes és hatékony megoldást találj.

Ezért a kíméletes PAD mellé, bőrnyugtató hatású panthenolt, hidratáló hatású betaint, és gyulladáscsökkentő allantoint, és aloe verát tettünk. Így egyszerre kezelheti, és nyugtathatja a bőrt.

Szuper választás lehet ez a hatóanyag kombináció, ha szeretnéd az aknés, pattanásos, vagy túlzottan zsíros bőr faggyútermelődést normalizálni, és egyben a gyulladáscsökkentés is a célod.


HOGYAN ÉS MIKOR HASZNÁLD?

Reggel és este is használhatod, arctisztítás után. 

Kiemelkedően magas hatóanyag tartalmú, ezért egyéni érzékenység előfordulhat. Végezz bőrtesztet a könyök belső hajlatán, ha 24 óra elteltével sem tapasztalsz érzékenységet, bátran használhatod. Kizárólag külső használatra! Szembe, nyálkahártyára és nyílt sebbe ne kerüljön!

Mivel használhatod?
Bármilyen más hatóanyaggal használhatod egy rutinon belül.
Vizes állagú, ezért a tisztítás után, krém, vagy olajos szérum előtt használd.


Én azt ajánlom; Este, ha használsz hámlasztót, az után használd ezt a szérumot. Ha nem használsz hámlasztót, akkor a lemosás után a szérumok sorában, majd a hidratálót, és arcolajat.

Ha több szérumot is használsz, akkor mindig a "legvizesebbtől" haladunk a sűrűbb, olajosabb felé.

Például ha hyaluron szérumot is használsz, akkor a nedves bőrre kend azt, azután következzen ez a szérum.

Érzékeny, rosaceás bőrre: először használd ezt, azután a ceramidos szérumunkat.

Kutatások szerint (források, hivatkozások); vagyis miért fontos, hogy hány százalék?

20% (Azelaic) PAD - Azeloglicina: Berardesca, Enzo, et al. "Clinical and instrumental assessment of the effects of a new product based on hydroxypropyl chitosan and potassium azeloyl diglycinate in the management of rosacea." Journal of cosmetic dermatology 11.1 (2012): 37-41. Viyoch, Jarupa, et al. "Effects of trans-4-(aminomethyl) cyclohexanecarboxylic acid/potassium azeloyl diglycinate/niacinamide topical emulsion in Thai adults with melasma: a single-center, randomized, double-blind, controlled study." Current Therapeutic. Research 71.6 (2010): 345-359. Veraldi, Stefano, et al. "Treatment of symptoms of erythemato-telangiectatic rosacea with topical potassium azeloyl diglycinate and hydroxypropyl chitosan: Results of a sponsor-free, multicenter, open study.". Journal of Dermatological Treatment 26.2(2015): 191-192. The Journal of Dermatological Treatment April 2015, pages 191-192. Journal of Cosmetic Dermatology March 2012, pages 37-41. https://www.sinerga.it/en/raw-materials/products/active-ingredients/azeloglicina

Panthenol: Proksch, Ehrhardt, et al. "Topical use of dexpanthenol: a 70th anniversary article." Journal of Dermatological Treatment 28.8 (2017): 766-773., International Journal of Cosmetic Science, Volume 29 (4) – Aug 1, 2007, In vitro human nail penetration and kinetics of pantheno, Journal of cosmetic science., 2011 Jul-Aug;62(4):361-70., Skin moisturizing effects of panthenol-based formulations.

Allantoin:Chemistry Series, March 2020, pages 7-21. Molecules, June 2019, pages 1–33. European Journal of Pharmacology, February 2018, pages 68-78. Journal of the American Academy of Dermatology, June 2017, Volume 76, Issue 2, Supplement. Pharmacognosy Review, Volume 5, July-December 2011. International Journal of Toxicology, May 2010, Supplement, pages 84S-97S 

Betaine: The Journal of Chemical Physics, June 2015, ePublication. The American Journal of Clinical Nutrition, September 2004, pages 539-549

Aloe vera: https://patents.google.com/patent/US8673375B2/en 

Adatok amiket tudnod kell
Milyen problémára használhatom?
Minden bőrtípusra: zsíros bőr esetén a faggyútermelés szabályozásában, akné, és pattanás esetén a gyulladás csökkentésében segíthet. Rosaceás, vagy rosacea acnes, és érzékeny bőrre, pigmentfoltok halványítására és öregedő bőrre is kiváló.
Mivel NE! használjam egy rutinban?
Bármivel használhatod egy rutinban. Használd reggel és este is.
Meddig lesz elég?
1-3 hónapig
Fő hatóanyagok
20% Azelaic származék (PAD) + 5% Panthenol + 2% Betaine + Aloe vera + Allantoin
Összetevők
ÖSSZETEVŐK: Víz, Azelain sav származék, Panthenol (B5- vitamin), Betain, Tartósítószer, Aloe vera por (200:1 sűrítmény por), Allantoin, Zselésítő
Ingredients
Aqua, Potassium Azeloyl Diglycinate (PAD), Panthenol, Betaine, Phenoxyethanol, Aloe barbadensis leaf powder*, Allantoin, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin *Az összetevő 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Milyen a pH-ja?
pH 5.5 - 6.0
Milyen a formula?
Gyorsan beszívódó, enyhén sűrített, vizes formula. Illatmentes!
Mennyiség
30ml
Mikortól várható látható hatás?
A PAD- Azelaic acid származéka, 3 hét után ragyogóbbá teszi a bőrt.
Mikortól várható, látható hatás?
A panthenol és betain hatása folyamatos használat mellett érzékelhető.
Vélemények
Átlagos értékelés:
4.8 (4 vélemény)
(3)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Reszegi Rita
2022.10.07
Ez egy szuper szérum problémás bőrre. Tetszik, hogy nyugtató összetevő is került bele, ami hatásos is, nagyon szépen csillapítja a pattanásra, érzékenységre hajlamos bőröm. Nagyon ajánáólom kipróbálásra, nálam az állandó csapat tagja lesz, az tuti.
Kerezsi Virág
2022.08.13
Nagyon örülök, hogy végre megtaláltam ezt az azelainsavas kozmetikumot, ami szuperül karban tartja a kombinált bőrömet, valamint a pigmentfoltokat is szépen halványítja. Mindezt pedig a panthenol egészíti ki azzal, hogy csodálatosan nyugtatja és hidratálja a bőrömet.
Külön kiemelném, hogy nagyon érzékeny a bőröm és hajlamos allergiás reakciókra, így különösképp örülök neki, hogy megtaláltam ezeket a kis csodákat, amelyek semmilyen irritáló anyagot, allergént nem tartalmaznak!
Gömöri-Csonka Szilvia
2022.08.02
A 20%-os Azealic szérum szuperül rendbetette a bőröm, soha ezelőtt nem volt ennyire szép és problémamentes. A Paula’s Choice Azealic Acid Boosterét akartam nappalra kiváltani vele, és csillagos ötösre vizsgázott. Igazság szerint azon is gondolkozom, hogy az esti rutinomban is lecserélem az Önök termékére, annyira bevált. Ezúton is nagyon köszönöm, hogy ennyire szuper terméket fejlesztettek.
Szána Szabina
2022.07.29
Jó termék! A leghatékonyabb azelaic tartalmú szérum, amit eddig használtam! Az egyetlen dolog, ami levon az értékéből, hogy mikor felkenem enyhén bizsereg a bőröm.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek