Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 224 9958

Vagy írj nekünk a info@hedonia.hu e-mail címre.

Átlagos értékelés:
4.8 (4 vélemény)
(3)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Reszegi Rita
2022.10.07
Ez egy szuper szérum problémás bőrre. Tetszik, hogy nyugtató összetevő is került bele, ami hatásos is, nagyon szépen csillapítja a pattanásra, érzékenységre hajlamos bőröm. Nagyon ajánáólom kipróbálásra, nálam az állandó csapat tagja lesz, az tuti.
Kerezsi Virág
2022.08.13
Nagyon örülök, hogy végre megtaláltam ezt az azelainsavas kozmetikumot, ami szuperül karban tartja a kombinált bőrömet, valamint a pigmentfoltokat is szépen halványítja. Mindezt pedig a panthenol egészíti ki azzal, hogy csodálatosan nyugtatja és hidratálja a bőrömet.
Külön kiemelném, hogy nagyon érzékeny a bőröm és hajlamos allergiás reakciókra, így különösképp örülök neki, hogy megtaláltam ezeket a kis csodákat, amelyek semmilyen irritáló anyagot, allergént nem tartalmaznak!
Gömöri-Csonka Szilvia
2022.08.02
A 20%-os Azealic szérum szuperül rendbetette a bőröm, soha ezelőtt nem volt ennyire szép és problémamentes. A Paula’s Choice Azealic Acid Boosterét akartam nappalra kiváltani vele, és csillagos ötösre vizsgázott. Igazság szerint azon is gondolkozom, hogy az esti rutinomban is lecserélem az Önök termékére, annyira bevált. Ezúton is nagyon köszönöm, hogy ennyire szuper terméket fejlesztettek.
Szána Szabina
2022.07.29
Jó termék! A leghatékonyabb azelaic tartalmú szérum, amit eddig használtam! Az egyetlen dolog, ami levon az értékéből, hogy mikor felkenem enyhén bizsereg a bőröm.
Vélemény írása a termékről
Nem léptél be!
Csak regisztrált vásárlók írhatnak a fórumba!
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza